Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megírta Pásztor-véleményét He
  2009-01-31 18:23:25, szombat
 
  http://kuruc.info/r/35/34401/

Megírta Pásztor-véleményét Hell Libera István is...


Jó SZDSZ-es pártmunkásként és cigányfajvédőként nem volt soha sem kérdéses, hogy mindannyiunk nagy “kedvence", az SZDSZ belvárosi politikusa, Hell István (dossziéja ITT; legújabb infók & sztorik ITT), is hozzászólt a Pásztor Albert-ügyhöz a Népszabadság blog-hasábjain.

Nem is igazán kell az ITT található cikkecskéjét minősítenünk. Azt megteszi pl. az a tény, hogy Káli Sándor, nyíltan Pásztor mellett MSZP-s, politikust kifejezetten előnytelen, integetős, már-már “Sieg heil!"-ozós pozícióban készült, gyatra minősége alapján láthatóan egy videóból kiollózott képen mutatja be. (Gy.k. azért emeljük ki, hogy videóból lett lopva a kép, hogy igazoljuk, kifejezetten ilyen előnytelen képet keresett, Kálit lejáratandó. Addig keresgélt a videókban, míg egy integetős részhez nem ért. Ha nem ezt akarta volna, felhasználhatott volna egy sokkal jobb minőségűt is - van sok.)

Hanem a levezetés a végén, az nagyon tetszett. Idézzük:

"Nagyon érdekesnek tartom a sok komment közül az alábbit, amely - szándákaival ellentétben - éppen azt bizonytja be, hogy a romák többsége nem bűnöző:

Hozzászóló: madar05, 2009.01.30, 18:05

Tények!

Matematikai TÉNYEK!!!!!

Beszéljünk tényadatokkal : ma nálunk kb. 17 000-en vannak börtönben, akik kb. 75 %-a cigány, ez 12750 lakó. A maradékból ha levonjuk az ázsiai, a román, ukrán, szerb, stb. lakók létszámát, kb. 10 % marad, aki magyar, tehát 1700 fő. Vegyük a cigányság összlétszámát 800 000 főnek, ahogy az OCÖ állítja. A magyarok létszáma igy 9 200 000 fő.

Az első számból vonjuk le a 14 év alattiak létszámát, ami hatalmas jóindulattal legyen csak 25 %, a magyaroknál ez az arány legyen kb. 20 %. Marad tehát 600 000 büntethető nagykorú cigány és 7 360 000 büntethető magyar. A börtönben lévők létszámát szorozzuk meg 10-zel, ami azt jelenti, hogy benne vannak azok is, akik valaha az életük során már voltak börtönben, vagy később fognak eljutni oda.

A két szám: a cigányoknál 127 500 fő, a magyaroknál 17 000 fő.

Arányítsuk ezt a két számot az össz lakossághoz, beleértve az egynapos gyermekeket és a százéves időseket is : tehát 800 000 /127 500 = 6.27, 9 200 000 / 17 000 = 541.1.

A számítás alapján tehát minden 6. cigány, aki szembejön velünk az utcán, az börtöntöltelék, vagy volt, illetve lesz. A magyarok közül csak minden 541. ember.

Ez a cigánybűnözés.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem szeretnék a fenti komment módszertanába belemenni (túlzásnak tartom a romák 800 ezres számát, és nem tartom tudományosnak [?], ha azokat a bűnözőket is ideidézzük, akik csak ez után lesznek azok), de ha "minden 6. cigány" bűnöző - ami kb. 17% -, akkor egyértelmű, hogy a romák - javítsatok ki, ha tévednék - 83%-a nem az."

Kuruc.info: Nos, ha valakinek, hát Hellnek, mint futtatott fajvédő újságíró és politikus, aki a pénzt kifejezetten cigányvédő projektekért és cikkekért kapja, tudnia kellene, hogy sokkal-sokkal kevesebb börtön-férőhelyünk van, mint kellene. Ergó: ott a tulajdonképpeni bűnözőknek csupán egy kis része található meg, mert a nagyobb részét egyszerűen le se tudják ültetni, hisz' nincs hely. Ezen tény nem-ismerete miatt nem igazán ítélhető el az eredeti hozzászólást beküldő madar05 tévedése (az, hogy nem tízzel kellett volna szorozzon, hanem kb. ötvennel), hiszen madar05-nak nem kell főállásban cigányfajt védenie, a velük kapcsolatos irodalmat stb. kutatnia. Hellnek viszont igen; ha valakinek, hát neki tudnia kéne, hány, de hány védence van szabadlábon akkor is, amikor különben csücsülnie kéne. “Természetesen" - az ő szemszögéből érthetően - Hell nem “erőltette" a saját pozíciójának a gyengítését.

Nézzük inkább a finn adatokat, ott ugyanis nincs börtönférőhely-hiány. Az ITTENI, hivatalos (!!!) adatok szerint egy adott időpillanatban a finnországi felnőtt férfi cigányok 5%-a volt éppen börtönben. Szorozzuk ezt meg mondjuk 10-zel, hogy a volt/lesz kérdését idősíkot is belevegyük a tárgyalásba, jó? Kapásból 50%. És ez egy nagyon durva becslés - más, szintén hivatalos források egyenesen azt mondják, hogy minden második finnországi cigány börtönviselt (immár a nőket is beleértve). Ehhez, azt hiszem, nem kell kommentár.

Mivel a cigány akkor is bűnöz, ha éppenséggel nincs anyagi gondja (legfeljebb nem azért, hogy fűtsön - ha már a bőkezű segílyt elveri a kocsmában -, hanem azért, hogy drogot és hasonlókat vegyen), ezért állítható, hogy a finn és a magyar börtönviseltségi arányok kb. ugyanazok - a finn cigányok arányai egyértelműen áthozhatók a magyarokra, ha nem akarjuk azt, hogy a hiányos börtön-férőhelyek meghamisítsák a végeredményt. Még egyszer: a finnországi cigányok havi euroezreket kapnak segílykeként, amiből szépen megélnek, de bűnöznek ezerrel, mert valamiből csak fizetniük kell a drog és a hasonlók árát... Azaz: valóban kb. hasonló nagyságrendben bűnözik a finnországi és a magyarországi cigány.

Kedves fajvédők! Ott a link, össze lehet vetni a finn eredetit a fordításunkkal és lehet próbálkozni azzal, hogy “fogást" találjanak a levezetésünkön! Rajta!

***************

Aztán érdekes dolog lenne feltárni a csoportosan elkövetett garázdaság bűntetteket. Mert biz ez sem a magyarokra jellemző!
Szerintem sokan szeretnénk már tudni, mikor csattan a bilincs, és záródik be a börtönajtó a Szögi Lajost meggyilkolók kezén, és azt is titok övezi, ki erőszakolta és ölte meg H. Nórát?
Kedves Drazsé et., és kisbence, no meg Hell és gusztustalan !
Ideje lenne uszítás helyett dolgozni, és aztán távozni a közéletből! De jobbat ajánlok:: tartsák el Önöket a cigányok!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: börtönviseltségi, felhasználhatott, tulajdonképpeni, börtöntöltelék, börtönférőhely, pártmunkásként, nagyságrendben, fordításunkkal, időpillanatban, levezetésünkön, tényadatokkal, összlétszámát, cigánybűnözés, meghamisítsák, magyarországi, természetesen, tudományosnak, módszertanába, cikkecskéjét, minősítenünk, kifejezetten, népszabadság, projektekért, jóindulattal, meggyilkolók, végeredményt, szemszögéből, egyértelműen, segílykeként, pozíciójának, hozzászólást, gusztustalan, szándákaival, börtönviselt, mindannyiunk, cigányoknál, videóból kiollózott, integetős részhez, sokkal jobb, nagyon tetszett, romák többsége, cigányság összlétszámát, magyarok létszáma, első számból, arány legyen, börtönben lévők, életük során, össz lakossághoz, egynapos gyermekeket, százéves időseket, számítás alapján, magyarok közül, Megírta Pásztor-véleményét He, Megírta Pásztor-véleményét Hell Libera István, Hell István, Pásztor Albert-ügyhöz, Káli Sándor, Matematikai TÉNYEK, Szögi Lajost,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Png telefon  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kellemes délutánt kívánok  Png ház  Png cica  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Irgalom és ítélet  Illyés Gyula - Milyen hamar.  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Lóhere  Idő  képre írva  Nem tudhatod  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Tavaszi kép  Png cica  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Szép álmokat!  Lóhere  Kerüld el az evangélium örömén...  Jó éjszakát  Png ház  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png csokor  Szép napot kívánok  Akarat  Paul David Tripp Április 20  A televizió nem a kultúrát kép...  képre írva  A kételkedés kezelése  Akarat  Szép napot kívánok  Albert Einstein gondolata  Png telefon  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png virág  Szép álmokat!  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Reménység és erő Krisztustól e...  Próbálj meg ...  Akarat  Akarat  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png cica  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Png csokor  Fehér virág  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png kutya  Adakozás  Boldog születésnapot a ma ünne...  A kételkedés kezelése  Alázat  Facebookon kaptam Krisztinától  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Png férfi  Facebookon kaptam  Nagyon különös  A televizió nem a kultúrát kép...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Zilahy Lajos gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem tudhatod  Akarat  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Rátalálsz  Png csokor  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Tavaszi kép 
Bejegyzés Címkék
videóból kiollózott, integetős részhez, sokkal jobb, nagyon tetszett, romák többsége, cigányság összlétszámát, magyarok létszáma, első számból, arány legyen, börtönben lévők, életük során, össz lakossághoz, egynapos gyermekeket, százéves időseket, számítás alapján, magyarok közül, fenti komment, pénzt kifejezetten, tulajdonképpeni bűnözőknek, nagyobb részét, eredeti hozzászólást, velük kapcsolatos, saját pozíciójának, finn adatokat, adott időpillanatban, finnországi felnőtt, nagyon durva, cigány akkor, bőkezű segílyt, magyar börtönviseltségi, finn cigányok, hiányos börtön-férőhelyek, finnországi cigányok, hasonlók árát&#8230, magyarországi cigány, finn eredetit, csoportosan elkövetett, magyarokra jellemző, börtönviseltségi, felhasználhatott, tulajdonképpeni, börtöntöltelék, börtönférőhely, pártmunkásként, nagyságrendben, fordításunkkal, időpillanatban, levezetésünkön, tényadatokkal, összlétszámát, cigánybűnözés, meghamisítsák, magyarországi, természetesen, tudományosnak, módszertanába, cikkecskéjét, minősítenünk, kifejezetten, népszabadság, projektekért, jóindulattal, meggyilkolók, végeredményt, szemszögéből, egyértelműen, segílykeként, pozíciójának, hozzászólást, gusztustalan, szándákaival, börtönviselt, mindannyiunk, cigányoknál, euroezreket, gyengítését, gyermekeket, csoportosan, magyaroknál, finnországi, bűntetteket, lakossághoz, szabadlábon, erőszakolta, kapcsolatos, férőhelyünk, lejáratandó, próbálkozni, ellentétben, tárgyalásba, éppenséggel, matematikai, magyarokra, szeretnénk, maradékból, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.